Höst tag 2020

Oktober är här och nu skulle jag säga att hösten verkligen har kommit. Trädens löv tappas, förkylningar är på ingång om man har otur med mera. Hur startar man denna månad bäst? Jo. jag har suttit och skrivit ihop en liten höst tag. 8 frågor, temat höst. Skulle vara jättekul om du ville delta och svara på dessa frågor antingen i en kommentar, eller varför inte på din blogg?

Hur som helst, här kommer frågorna:


1. Gillar du hösten? Varför/varför inte?

Svar: Ja! Hösten är verkligen en mysig månad. Doftljusen åker fram samt de mysiga tröjorna och filtarna!


2. Vilken färg förknippar du till hösten?

Svar: Hmm.. Bruna och varma färger. Inte så starka färger utan, brun, vit, någon gul och röd kanske.3. Godaste drycken nu till hösten?

Svar: Att krypa ihop med en kopp te nu på hösten slår allt! Min favoritsmak är lemon.4. Firar du halloween? Eller något annat nu i höst?

Svar: Nej. När vi var yngre klädde vi ut oss och gick ut och knackade dörr någon enstaka gång. Såklart pyntar vi lite med pumpor osv men inget mer än så.


5. Har du någon favoritserie/tv program/film nu i höst?

Svar: Nej tyvärr.. Det är dåligt med det så har du något tips kan du gärna höra av dig!


6. Vad är det sämsta med hösten?

Svar: Vädret kan vara lite deprimerande men jag tror att allt blir vad man gör det till. Så känner du dig deppig, hitta på något som får dig på andra tankar. Film/musik/träffa vänner/familj.


7. Har du någon favorit halloweengodis/höstgodis?

Svar: Nej. Jag Käkar lite allt möjligt året om ;) Nått tips? Hör av dig!8. Favoritlåt just nu? Höstrelaterat?

Svar: Oj.. En cover på “Lay All Your Love On Me” går på repeat just nu!” (https://open.spotify.com/track/1GoyqYwGnZtopvFO6iwbP7?si=Ehqw_5dOQDeXFaHC1RS5jg)


Nu är det din tur att svar på dessa frågor! Såklart vill jag läsa dina svar, så om du inte kommenterar, tagga mig i ditt inlägg så att jag kan ta del av det! <3


#nouw #autumnday #mys #julialarsson #Hösttag #sweden #blogg #tag

Alla är olika men lika bra//Julia Larsson

  • 137 visningar

Gillar